София. Ново дарение от А1 в подкрепа на борбата с COVID-19 получи УМБАЛ „Св. Екатерина“. На болницата бяха дарени 1000 бързи теста от типа „бърз комбиниран антигенен тест“, като в комплектите са включени и тампони за вземане на проби. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Св. Екатерина“.

Директорът на здравното заведение проф. д-р Генчо Начев благодари на А1 за разбирането и поредната подкрепа. Той изтъкна, че пандемията е предизвикателство пред всички нас, но е убеден, че с вълната от съпричастност, която отключва, има реален шанс да се справим с нея.

С тези инициативи А1 се утвърждава като една от компаниите, които задават тона за отговорно поведение на бизнеса в България, коментира дарението и главният изпълнителен директор на А1 Александър Димитров. Той е сигурен, че с тези жестове телекомът ще вдъхнови и други представители на бизнеса да се включат в борбата с COVID-19.

Ръководството на УМБАЛ „Св. Екатерина“ оценява високо дарителския акт, проявен от А1 и благодари на ръководството за разбирането и подкрепата в този труден и критичен за здравето и живота на българите момент.

© 2020 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови