Има четири билки с изключително лечебни свойства. Ако следвате ценните съвети на тибетските монаси и ги пиете по 3 седмици два пъти годишно, те ще стимулират работата на всички органи и системи, ще прочистят кръвта и лимфата и ще ви заредят с енергия. Тоест, буквално ще рестартират тялото ви.

Приготвят се във вид на чай.

Ето и кои са самите билки:

Лайка

Известно е, че лайката успокоява, дезинфекцира, лекува стомашни проблеми, възстановява лигавицата и почиства червата, а също така и стимулира метаболизма.

Безсмъртниче

Тази чудесна билка възстановява метаболизма и стимулира кръвообразуването, облекчава значително симптомите на атеросклероза, коронарна болест, затлъстяване и диабет.

Жълт кантарион

Той е мощно антимикробно и антивирусно средство. Освен това се слави като отличен антидепресант, разширява кръвоносните съдове и подобрява сърдечната функция. Премахва излишната течност от тялото и премахва отоците при подути крака.

Рецептата е проста:

По 100 грама от всяка билка трябва да се смесят. Всеки ден по 1 супена лъжица от приготвената смес се поставя в подходящ съд и се залива с 1/2 л. току-що завряла вода. След като се запарят билките, в рамките на около 20 минути, течността се прецежда. Половината от нея се приема сутрин на гладно, половината – вечер, пак на гладно. И така 3 седмици. Следват 6 месеца почивка и се прави втори курс.

Монева

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Монева

Най- нови