Ако искате да се предпазите или да се отървете по-бързо от настинката, ние ще ви помогнем с една не само много ефективна, но и впечатляващо вкусна рецепта.
Грипната епидемия вече чука на вратата, затова този ароматен лек идва точно на време. Не се паникьосвайте, отпуснете се, релаксирайте и се насладете на уникалното въздействие на чая с лимон, джинджифил и мед, който ще държи настинката далеч от вашата врата.
А в случай, че вече сте я пипнали, тогава излекуването й ще бъде доста по-бързо.

Чаят с джинджифил, мед и лимон е отлично средство, което укрепва имунната система, помага на организма по време на настинки и грип, а също и стимулира отслабването. Тайната е в това, че джинджифилът е богат на витамини от групи В, С и А, етерични масла, антисептични, други противовъзпалителни вещества, което в крайна сметка има супер благоприятен ефект върху тялото. Може би не знаете, но с тази напитка през Средновековието са се опитвали да преборят дори чумата.

За да направите чай с джинджифил и лимон, ви е необходима чаена лъжичка нарязан корен от джинджифил, вряща вода, лимон и мед. Добавете джинджифила в гореща вода, добавете резенче лимон и оставете сместа да поври 10-на минутки. След като чаят с лимон и джинджифил не е вече толкова горещ, добавете чаена лъжичка мед. Готово! Кажете „сбогом, настинка“ и се отдайте на любимите си занимания.

Монева

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Монева

Най- нови