София. Моята прогноза е, че подобрение в състоянието на Владимир Каролев може настане след не по-малко от още 10 дни. Това каза в предаването „Неделята на Нова“ по Нова телевизия директорът на УМБАЛСМ „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

„Владимир Каролев все още продължава да е в тежко състояние, на апаратна вентилация, с опасност за живота, за съжаление. Прекалено много неща са се струпали на куп. Освен тежката черепно-мозъчна травма, имаше и допълнителни травми, свързани с гърди, коремно органи, тъпи травми, тъпи травми на цялото тяло, от дългото престояване на студ – също с леки измръзвания съчетано. Така че… прави се всичко необхосимо за него, което трябва. Силно се надявам и Господ да помага, и ние правим каквото трябва“, посочи проф. Балтов.

„Трябва време. Всичко се работи в комплекс. Правят се всяка седмица такива, като консилиуми, на които се събират всичките специалисти от различните специалности и се прави план за лечение през следващите дни. Разбира се, той се видоизменя, но като цяло това, което сме предвидили като план, върви. Силно се надявам, че макар и не толкова скоро, защото всеки си мисли, че от такава травма би трябвало, но за съжаление, моята прогноза е, че ако има подобрение, то ще настане не по-рано от след още 10 дни“, заяви директорът на УМБАЛСМ „Пирогов“.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови