София. В Международния ден за спонтанни прояви на доброта, който отбелязваме днес, едно благодарствено писмо сгря сърцето на служителите на Клиниката по неврохирургия и тези на реанимацията на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. То беше донесено лично от съпруга на Ива Д., която след сложна, но за щастие успешна операция, беше изписана от болницата на 15 февруари 2021 г. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

„Г-н директор, обръщам се към вас с благодарствено писмо за проявения професионализъм и човешко отношение на екипа на Сектора по спинална неврохирургия към Клиниката по неврохирургия в ръководената от вас болница.
Постъпих за лечение в много болезнено състояние. Благодарение на екипа на сектора през целия период на лечение във всеки момент се чувствах подкрепена, окуражена, обгрижена в медицински и емоционален аспект. Впечатлена съм от организацията на работа на екипа, който ненатрапващо осигурява прецизно изпълнение на терапията, пълен обем на грижи за страдащ човек, отлична хигиена и стриктни противоепидемични мерки“, пише пациентката.

„Изказвам специална признателност за операцията и периода на възстановяване след нея на проф. Васил Каракостов и неговите асистенти д-р Люлчо Татарски и д-р Недко Каракашев и медицинската сестра Теодора, на анестезиолога д-р Петков и анестезиологичната сестра Димитрова, на лекуващия д-р Евгений Ставрев. Благодаря!
Благодаря за усилията и подкрепата на специалистите по здравни грижи и на санитарите от Сектора по гръбначна неврохирургия – всеотдайността на всеки един от тях оставя в мен дълбока следа. Благодаря!“, подчертава тя.

„Благодаря във ваше лице и на ръководството на болницата, което е осигурило условия за високотехнологична медицина и възможност на екипа да расте професионално и да поддържа най-висок стандарт на съвременно лечение и грижи. Благодаря!
Днес си тръгвам нов човек! Благодаря!
Бъдете здрави!
Ива Д.
Подписвам с инициал, тъй като декларирам съгласие писмото ми да бъде споделено публично по начин, който болницата смята за уместен“, е отбелязано в благодарственото писмо.

„От своя страна ние също благодарим на Ива, за това че ни се довери, а след това поиска и лично да благодари на спасилите я лекари, медицински сестри и санитари. Благодарим!“, посочват от УМБАЛ „Св. Иван Рилски“.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови