София. На 31-ви май и 1-ви юни Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ посреща за първи път медикалния онколог Доц. д-р Чигдем Усул Афшар. Това съобщиха от ЗИЦ “Медикъл Караджъ“.

Авторитеният онколог от турската болница „Лив Хоспитал Вади“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с онкологични заболявания на 31-ви май и 1-ви юни в гр.София. Тя ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“- Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.
Всички пациенти, с онкологични заболявания, могат да се възползват от безплатна консултация с медикалния онколог относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от Безплатната консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния информационен център 0879 977 402 или 0878 500 940 и да си записат час.

Безплатните консултации с Доц. Афшар са насочени към:
-пациенти с вече установени онкологични заболявания
-пациенти, нуждаещи се от второ мнение
-пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност в Турция

Коя е Доц.д-р Чигдем Усул Афшар?
Медикалният онколог Доц.д-р Джигдем Усул Афшар завършва медицинския факултет Cerrahpasa в Университет “Истанбул“ през 2001 година. Специализира в областта на Фармакологията в медицинския факултет на Университет „Истанбул“, специализира Вътрешни болести в Istanbul Education and Research Hospital и продължава своето академично развитие в областта на Медицинската онкология. Автор е на редица научни материали в областта на медицинската онкология и е сертифицирана от Европейското дружество по медицинска онкология и Турското общество по медицинска онкология. Ежегодно взима участие като лектор в редица международни онкологични конгреси и семинари. Към момента Доц.Д-р Афшар е преподавател по медицинска онкология в медицинския факултет на Университет „Баликесир“ и приема пациенти в най-новата болница от веригата болници“Лив“-„Лив Хоспитал Вадистанбул“.

В работата си Доц.д-р Афшар използва най-съвременните възможности за лечение на:
– рак на стомаха и панкреаса
– рак на гърдата
– рак на белите дробове
– колоректален карцином
– невроендокринни тумори
– меланоми
– сарком на меките тъкани

Работейки в новата „Лив Хоспитал Вади“, където разполагат с най-високо ниво на технология в диагностичните и лечебни методи, тя има възможност да развива и прецезира своя подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура в световен мащаб.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц.д-р Афшар на 31-ви май и 1-ви юни 2021г. в София, трябва да си запишат час предварително на:
– телефоните на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“- 0879 977 402 или 0878 500 940
– да заявят желания от тях час онлайн на: https://www.medikara.bg/

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.
Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови