София. Началникът на Отделението по ушно-носно-гърлени болести в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” спечели втори мандат на поста председател на Столичната Лекарска Колегия на БЛС след като медиците от София го подкрепиха с категоричните 305 гласа „за” и само 73 „против”. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”.
Победата на доктор Меджидиев доказва, че управлението с уважение към всеки колега и неговото мнение винаги се ценят високо. Екипът на най-голямата болница за спешна медицина в България го поздравява и му пожелава още много успехи в колективната битка за по-качествено здравеопазване в странaта!

Доктор Асен Меджидиев завършва медицина в МУ София през 1994 година. Има едногодишен стаж в отделението по Белодробни болести на Пета градска клинична болница като лекар ординатор. От 1995 г. до декември 2011 г. работи като УНГ специалист и бронхоскопист в УМБАЛ “Св.Анна”, клиника по Оториноларингология и лицево-челюстна хирургия. От 2012 г. е завеждащ УНГ отделение на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” ЕАД. На 30 март 2018 г. д-р Асен Меджидиев е избран за председател на Столична лекарска колегия на БЛС.

Отделение Оториноларингология към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” е открито на 22.03.2012 година и разполага с два лекарски кабинета, манипулационна, кабинет по ендоскопска хирургия, самостоятелна операционна зала и девет болнични легла. УНГ отделението осигурява денонощно комплексно диагностично и оперативно лечение на деца и възрастни при всякакви видове от висококвалифициран медицински персонал.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови