София. Текат проверки в къщите за гости в големите курорти за спазване на противоепидемичните мерки. Това каза министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов след получаването на договора за 20 нови оборудвани линейки за центровете за спешна медицинска помощ в София, Пловдив, Бургас, Варна, Добрич и Търговище, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„От проверките, които са извършили РЗИ-тата от предходния ден, знам, че няма голямо струпване на хора в големите курорти. Днес продължават проверките. Те са насочени към къщите за гости. Имаме информация, че там се подготвят различни тържества, с които имаме данни, че биха се нарушили противоепидемичните мерки“, обясни министърът.

„Всички усилия, с които разполагаме, ще бъдат насочени към извършването на проверки. Всеки един от вас, до който достигне такава информация, моля, да ми я предостави своевременно“, каза Ангелов.

© 2020 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови