Начинът, по който се къпете, може да разкрие много за вашата същност. Всъщност хората имат изградена рутина по отношение на къпането, която за всеки може да бъде различна. До този момент едва ли обаче сте се замисляли над това. Вижте какво разкрива за вас частта от тялото ви, с която винаги започвате своя душ.

Коя част от тялото си къпете първо разкрива много за вас
 © iStock

Всичко, което правим, независимо дали е съзнателно или подсъзнателно, издава нещо за нашата личност. Всяко решение, което взимаме и всяко действие, което предприемаме, са като части от пъзел, които оформят нашата персоналност. Знаехте ли, че подсъзнателно винаги приоритизираме конкретна част от тялото си, когато си взимаме душ? Коя точно е въпросната част може да разкрие повече за личността на всеки човек.

Лице

Ако стартирате душа с измиването на лицето си, това означава, че отдавате голямо значение на това по какъв начин другите ви възприемат. Това също така означава, че много лесно се разочаровате и се притеснявате за това какво останалите мислят за вас. По-трудно дори възприемате и здравословната критика.

Коса

Ако първо измивате косата си, това означава, че сте човек, който много държи на реда, структурата и дисциплината. Винаги се къпете, започвайки от горната част на тялото си, продължавайки надолу. Освен това сте много практични. Имате ясно мнение за всичко и вярвате, че вашият ум е един от най-големите ви активи. Умеете да управлявате времето и обичате да споделяте своето мнение с другите.

Добави описание

Рамене/врат

Ако започвате своя душ с измиване на раменете и врата си, вие сте много трудолюбиви. Ето защо не е изненадващо, че вашата рутина е такава – раменете и вратът често са най-стресираните части от тялото. Вие сте стресирани, защото винаги работите усилено и имате много отговорности. Освен това сте много конкурентоспособни и искате да бъдете една стъпка напред пред всички.

Гърди

Започвате ли своя душ с измиването на гърдите си, това означава, че вие се чувствате удобно в собствената си кожа. Вие сте човек, който обича да бъде прям по отношение на своите мисли и мнение. Освен това имате доста прагматична личност. Вие сте независими и хората често са удивени от вашата самодостатъчност. Умеете да преследвате това, което искате от живота.

Подмишници

Ако се къпете, започвайки с подмишните си, това означава, че сте много популярни в социалните среди и вашите приятели ви обожават. Всъщност вие сте добър приятел, който умее да подкрепя близките си в трудни моменти. Вие сте човек с меко сърце, който обаче не познава понятието сиво, а предпочита крайностите – вие или обичате някого напълно, или го мразните.

Добави описание

Ръце/крака

Ако започвате душа си с измиване на ръцете или краката, значи сте земен, учтив, смирен и скромен човек. Ръцете и краката са символ на вашата сила и устойчивост. Не се страхувате да изразявате мнението си свободно, а енергията ви привидно е безгранична.

Гръб

Гърбът отразява съзнанието на човека. Ако първо измивате своя гръб,  това показва, че сте много внимателен човек, който не вярва сляпо на хората. Може би сте интроверт, който предпочита да прекарва времето си сам, вместо да общува повече с други хора. Обикновено трудно допускате някой в живота си и вероятно това се дължи на травматичен опит с предателство, който сте имали в миналото.

Интимни части

Ако започвате своя душ с измиване на интимните си части, в това няма нищо сексуално. Дори напротив – вие сте много срамежлив и сдържан човек. Всъщност може да сте толкова срамежливи, че да имате проблем със самочувствието. Имате проблем с това да се застъпвате за себе си. Но вие също така сте човек, който е много способен да накара хората около себе си да се чувстват комфортно.

Добави описание

Прочетете още:

Кога е по-добре да се къпем – сутрин или вечер?

Правилно ли се къпете?

6 основателни причини да се къпете със студена вода

Източник: https://zdrave.rozali.com/

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови