Пчелно млечице срещу коронарна болест на сърцето

Лечението на коронарна болест на сърцето и атеросклероза с пчелно млечице е много успешно. Холестеролът в кръвта бързо намалява и облекчава съдовите спазми.
Отличният терапевтичен ефект при хора, които страдат от исхемична болест и стенокардия се дължи на факта, че пчелното млечице е в състояние да подобри метаболизма в сърдечния мускул, да ускори процесите на регенерация, които са необходими за увредените клетки (включително след инфаркт на миокарда). Това натурално лекарство подобрява поносимостта към повишена физическа активност.

5 г пчелно млечице трябва да се смеси с 250 г мед. Приема се по 1 ч. лъжица 3 пъти на ден. Трябва да се пази на хладно място. Тази доза е напълно достатъчна за 15 дни.

Пчелно млечице за лечение на заболявания на ЦНС

Всяка година хората използват пчелно млечице все по-широко за лечение на заболявания на централната нервна система, които са причинени както от груби съдови нарушения, така и от общи и локални трофични промени.

Заболявания като неврастения, менопауза, истерия и сърдечна невроза доста успешно се лекуват с половин чаена лъжичка пчелно млечице, смесена с мед (съотношение 1: 100). Приемайте сместа от 2 до 3 пъти дневно. Курсът на това лечение трябва да трае от три до четири седмици.

При кожни проблеми

Пчелното мляко често се използва като ефективно терапевтично и профилактично средство при сериозни хронични заболявания на кожата, които са съпроводени от промени в метаболитните процеси, включително мастния метаболизъм (например псориазис). Можете да прилагате млечицето директно върху кожата.

Монева

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *