София. Кабинет за ваксинация ще работи в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ утре (5 май) от 08.00 до 16.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Двата кабинета за ваксинация срещу COVID-19, които се намират на територията на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, няма да работят на Гергьовден (6 май).

От 7 май те ще са с работно време от 8.00 до 16.00 часа. При получаване на РНК ваксини има готовност работното време да бъде удължено до 20.00 часа.

Граждани, които имат час за имунизация по време на почивните дни могат да заповядат след 7 май, в рамките на работното време на кабинета. Допълнително обаждане или записване не е необходимо.

От 10 май се подновява записването за РНК ваксини за хора над 65 години в специализирания кабинет, който УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ разкри за хора от тази възрастова група. Записването става на място, в кабинет 72, който се намира на партерния етаж.

Засега и двата кабинета на територията на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ разполагат само с ваксините на Oxford/Astra Zeneca.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови