София. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ООД се гордее, че разполага с официален лицензиран сертификат за извършване на здравен туризъм в съответствие с всички изисквания и наредби от международни институции, подпомагащи здравния туризъм. Това съобщиха от Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ООД.

Често понятието „здравен туризъм“ бива тълкувано грешно от хората, които наблягат повече на думата „туризъм“. За нас приоритет е думата „здраве“. Основната цел на Здравен Информационен Център „Медикъл Караджъ“ е да предостави на своите пациенти превантивни здравни грижи и качествена медицинска помощ. Ние вярваме, че личният избор на пациентите ни трябва да се основава на тяхната информираност и да бъде подкрепен от компетентните мнения на специалисти в различните медицински области. От първия контакт на пациентите с нас до диагностицирането и предприемането на лечение, ние полагаме непрекъснати грижи за тяхното спокойствие и сигурност. Подхождаме индивидуално към всеки пациент, за да можем да предоставим различен подход, внимателно съобразен с нуждите и спецификите на конкретното заболяване. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ има изградени дългогодишни взаимоотношения със своите партньори, което ни дава възможност за гъвкавост и бърза реакция в случаите, в които се налага неотложна помощ.
Пациентите от България най-често избират да се лекуват в Турция поради географската близост, високото ниво на медицинските услуги и цените, които са сравнително по-ниски от тези в Западна Европа. Често имаме и пациенти, насочили се към Кипър и Украйна с цел преодоляване на репродуктивни проблеми и преминаване през донорски програми.

Пациентите ни с онкологични заболявания понякога избират лечение в Израел или Испания, Чехия.
Редица от изтъкнатите специалисти, които практикуват в лечебните заведения ,с които работим, по наша покана и във връзка с инициативата ни „Информирай се навреме“, гостуват в офисите на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ в България , където консултират напълно безплатно пациентите, пожелали да получат мнение на място.
Обръщайки се към нас, всеки пациент получава пълна информация за нас и методите ни на работа.

Първо извършваме консултация с него за здравословните му проблеми, изискваме необходимите медицински документи и клинични изследвания. При необходимост, от превод на документи на чужд език, се обръщаме към фирма-партньор, която легализира и превежда документацията на преференциални цени. Документите се насочват по наша преценка за разглеждане в болници , специализирани в лечение на конкретното заболяване и след обсъждане на случая с медицинските екипи, предлагаме една или няколко възможности за действие. От изключителна важност за нас е възможността за информиран избор на пациентите, когато вземат решение за здравето си и именно за това им предоставяме такава!

При желание за лечение, организираме дата за преглед и изследвания, съобразно пациента и заетостта на специалистите. Също така организираме транспорта, хотелското настаняване, осигуряваме вътрешните трансфери и преводачи , които да бъдат постоянно до пациента, за да се елиминира неудобството от езиковата бариера и за да бъдем сигурни,че всяка една нужда на нашите пациенти е разбрана и взета под внимание. След прегледа, се пристъпва към лечението по предварително изготвения план, по време на което нашият екип е неотлъчно до пациентите. След лечението и престоят в болницата, пациентите се завръщат в България.

Нашата работа не спира до тук. Държим на двустранната комуникация с пациентите, защото възстановителният период е изключително важен. Искаме да сме наясно за състоянието на пациента във всеки етап от неговото лечение и възстановяване, както и да бъдем сигурни,че той се чувства спокоен и знае, че има към кого да се обърне при възникнали въпроси или притеснения относно здравословното си състояние.

За да се случи всичко това, и по-точно, за да се получи наистина добре, Управителят на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ ООД – Звезделина Лютфи е на мнение, че въпреки емоционалното и физическо изтощение след дългите разговори с пациенти , изпълнени с безнадеждност, човек трябва да намира сили да си свърши работата докрай , защото „Ако си свършите добре работата, това най-често значи ЖИВОТ.“

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ” не е просто посредник! Ние изграждаме нов път за един по-добър и здравословен начин на живот! Доброто здраве е мисия възможна!

Свържете се със ЗИЦ“Медикъл Караджъ“.Можете да ни откриете по телефона и онлайн:
0895770869;
0879977402;
0878500940;
e-mail: medical@karacitours.bg
website: www.medikara.bg

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови