София. Четири дни след началото Кампанията на БЛС за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната, общо 9 болници са попълнили генерирания формуляр и заявиха своята необходимост от доброволци. Това съобщиха от пресцентъра на Българския лекарски съюз.

Обявите на лечебните заведения вече са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано. Трите болници, които подадоха своите заявления през последните дни и чиито обяви вече са публикувани, са както следва:

МБАЛ „Д-р Димитър Павлович” ЕООД – https://m3.jobs.bg/job/5484811
МБАЛББ „Света София“ ЕАД – https://m3.jobs.bg/job/5484806
УМБАЛ „Александровска” – https://m3.jobs.bg/job/5485516

Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатсват, могат да бъдат да намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез банера “Доброволци – COVID -19”.

Кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение от своя страна само ще осъществява подбора и връзката с одобрените на кандидати.

© 2020 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови