Ваната с червено вино е един от най-екзотичните начини, които ще ви помогнат да отслабнете и същевременно ще намали значително целулита.

Ако нямате под ръка червено вино, може да го замените с екстракт от лозови листа, кожичка от гроздови зърна или семки, винена мая или екстракт от червено грозде.

Всичко, което е необходимо е да излеете във ваната чаша червено вино или малко повече, по желание. Съдържащите се в шампанско аминокиселини и микроелементи възстановяват естествения водно-липиден баланс на кожата, допринасят за загуба на тегло и намаляват проявите на целулит. И не на последно място, те свързват свободните радикали, които са една от основните причини за стареенето.

Преди да влезете във ваната с добавено червено вино си вземете душ. След това се потопете във водата, в която сте излели предварително червеното вино и се отпуснете.

Според експертите, ваната ще бъде много ефективна за отслабването, ако отделите известно време за да масажирате проблемните зони. След като завършите процедурата, увийте тялото си в топла хавлиена кърпа или одеяло и полегнете за 15 минутки.

Обърнете внимание, че не трябва да очаквате, че ваната са червено вино за отслабване ще проработи от няколко сесии ще ви спаси от излишните сантиметри, натрупани през годините сякаш с магическа пръчка. Такъв ефект не е реалистичен, но ако бъдете достатъчно търпеливи и постоянни, след тази процедура може да очаквате наистина един добър ефект, в допълнение към правилната диета. Такава вана е полезна не само за отслабване, но и за всички, които искат да стегнат фигурата и да подхранят и подмладят кожата си.

Монева

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *