София. Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикал Парк Пендик“ доц. д-р Зафер Токташ ще проведе безплатни консултации на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 12 и 13 февруари 2021 г. в София. Това съобщиха от Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Доц. Токташ ще гостува в столицата по покана на управителя на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“м Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-новите и модерни иновации и технологии в медицината.

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург,както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.
Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от безплатна консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния информационен център 0879 977 402 или 0878 500 940, и да си запишат час.

Безплатните консултации с Доц.Токташ са насочени към:
– пациенти с вече установени заболявания;
– пациенти, нуждаещи се от второ мнение;
– пациенти,интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция.

Кой е доц. д-р Токташ?
Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията.Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори,дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени,сколиоза и гръбначни деформации.През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет.Към момента Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на:
– лумбална дискова херния
– цервикална дискова херния
– тумори на гръбначния стълб
– Тумори на гръбначния мозък
– Сколиоза
– Малоформация на Киари
– други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе,където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза,той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагноза на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб,медицинска апаратура.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ на 12 и 13 февруари 2021 г. в София, трябва да си запишат час предварително на:
– телефоните на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: 0879 977 402 или 0878 500 940
– да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.
На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Пациентите трябва да имат предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи,с които разполага пациентът към момента.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови