София. На 1, 2 и 3 октомври с голямо удоволствие посрещаме за първи път, офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу. Авторитетният офталмолог от университетската болница „Окан“ в Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с очни заболявания на 1 и 2 октомври 2021г. в гр. София, и на 3 октомври в гр. Кърджали. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината. Това съобщиха от пресцентъра на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“.

Всички пациенти с очни заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с офталмолога, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

Безплатните консултации с доц. д-р Хасан Арифоглу са насочени към:
– пациенти с вече установени заболявания
– пациенти, нуждаещи се от второ мнение
– пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

Кой е доц. д-р Хасан Арифоглу?
Доц. д-р Арифоглу завършва магистратура в Университета Erciyes. Там учи от 1997 до 2003г. Стажа си по Очни болести провежда в Учебно-изследователска болница в Анкара Ататюрк/ Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi/ 2005-2010. През 2017 г става „Асистент“ към Университета Okan – Okan Üniversitesi. Същата година получава степен „Доцент“ по очни болести – в ÜAK.

Професионален опит
През годините, в които доц. д-р Арифоглу израства професионално, той практикува в едни от най-престижните учебно-изследователски болници:
– 2005-2010 – Учебно-изследователска болница в Анкара Ататюрк, Анкара – Асистент доктор
– 2010-2011 – Учебна и изследователска болница за очи в Анкара, Анкара – Специалист
– 2011-2012 – Държавна болница Качкар, Ризе – Специалист
– 2012-2017 – Учебно-изследователска болница Кайсери, Кайсери – Специалист
– 2017- до днес – Университет Окан – Доцент доктор

Основните клинични области на интерес на доц. д-р Хасан Арифоглу включват:
– Катаракта
– Глаукома
– Астигматизъм
– Късогледство
– Проблеми с ретината
– Зрителни увреждания
– Очни възпаления
– Страбизъм
– Отлепване на ретината
– Болест на „жълтото петно“
– Макулна дупка

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Хасан Арифоглу на 1 и 2 октомври 2021г. в София, и на 3 октомври в Кърджали, трябва да си запишат час предварително на:
– телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940
– да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/ .

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.
Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Източник: http://www.focus-news.net//

naturalbg

View all posts

Add comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

naturalbg

Най- нови